Star Wars #42

Μήπως να έβρισκαν καμιά πιο πρωτότυπη σεναριακή ιδέα...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Star Wars #42

WriterKieron GillenArtistSalvador LarrocaPublisherMarvel Comics

Επιτέλους, ρε παιδιά! Μια πρωτότυπη ιστορία στον κόσμο του STAR WARS. Κάτι διαφορετικό. Κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Σαν την ιστορία του τεύχους #42 (του πέμπτου μέρους του “The Ashes of Jedha storyline”), στην οποία μια ομάδα ανταρτών βρίσκει τα σχέδια του τελευταίου υπερ-όπλου της Αυτοκρατορίας και σχεδιάζει να εισβάλει σε αυτό, ώστε… Καλά, είναι δυνατόν να μη μπορούν να σκεφτούν κάτι άλλο; Θα τρελαθώ!

Στα λίγα θετικά του τεύχους, ο Gillen προσπαθεί να χωρέσει όσες περισσότερες αναφορές στα γεγονότα του ROGUE ONE μπορεί, κάτι που βοηθάει στο world building και μου αρέσει αρκετά, ενώ κάποιοι από τους διαλόγους των πρωταγωνιστών, βοηθούν την ανάπτυξη των χαρακτήρων και μας δίνουν μια καλή ματιά στον εσωτερικό τους κόσμο.

Τέλος, θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει και η φαρσοκωμωδία με τον Salvador Larroca. Σε όλους τους τίτλους, δεν φτουράνε οι σχεδιαστές, μόνο εδώ έχουμε κολλήσει. Δώστε μια ευκαιρία σε κάποιον άλλο. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τη φωτοσοπαρισμένη φάτσα του Harrison Ford!