Doomsday Clock #3

Batman meet Rorschach
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Doomsday Clock #3

WriterGeoff JohnsArtistGary FrankPublisherDC Comics

Η σειρά με την οποία διαβάζεις τα comics της εβδομαδιαίας ή μηνιαίας στοίβας που λαμβάνεις από το αγαπημένο σου κομιξάδικο, αποτελεί μια ιεροτελεστεία. Το DOOMSDAY CLOCK έχει καταφέρει, με ευκολία είναι η αλήθεια, να κερδίσει την κορυφή της δικής μου στοίβας και είναι από τις λίγες σειρές που, πραγματικά, ανυπομονώ να διαβάσω κάθε νέο τεύχος της.

Στο τρίτο τεύχος, η πλοκή προχωράει, ίσως πιο αργά από ό,τι θα προτιμούσαν οι περισσότεροι, με σημαντικότερη εξέλιξη την πολυαναμενόμενη συνάντηση του Batman με τον “νέο” Rorschach, ο οποίος του παραδίδει το ημερολόγιο του αυθεντικού Rorschach, που ουσιαστικά εξιστορεί την ιστορία του WATCHMEN. Ποιά θα είναι η αντίδρασή του;

Το νέο ότι η έκδοση του DOOMSDAY CLOCK θα γίνει διμηνιαία, ήταν δυσάρεστο, αλλά ίσως αναμενόμενο (μακάρι να μπορούσε να μας δίνει κάθε μήνα ενισχυμένα τεύχη ο Gary Frank). Σίγουρα θα επηρεάσει την ανάγνωση των τευχών, αλλά μάλλον θα μας δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όταν με το καλό ολοκληρωθεί το έργο (βλέπε ALL-STAR SUPERMAN).

Η ουσία είναι ότι το DOOMSDAY CLOCK συνεχίζει δυνατά, αλλά δε θα λέγαμε και όχι και σε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη στα επόμενα κοντινά τεύχη.