Live Action News

Trailers και πολλά νέα!

Πολλά νέα και εξελίξεις προέκυψαν τις τελευταίες μέρες, προϊδεάζοντάς μας για ένα 2018 γεμάτο από μεταφορές, τόσο στη μεγάλη όσο και στη μικρή οθόνη!

Ας ξεκινήσουμε από τις υποψηφιότητες για τα 90α Όσκαρ. To LOGAN είναι υποψήφιο για όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου και το GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 για όσκαρ καλύτερων οπτικών εφέ. Στην αντίπερα όχθη, στα Χρυσά Βατόμουρα, φέτος καμία ταινία που βασίστηκε σε comic δεν είναι υποψήφια.

Συνεχίζοντας με τα νέα της μικρής οθόνης, το HAPPY! του Syfy και το THE TICK της Amazon, θα αποκτήσουν δεύτερο κύκλο. Ο Nicole Kassell (THE LEFTOVERS) θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο του WATCHMEN, ενώ η DC ανακοίνωσε και δεύτερη σειρά Superman-related prequel μετά το KRYPTON, το METROPOLIS, με πρωταγωνιστές τον Lex Luthor και τη Lois Lane. Θα προορίζεται αποκλειστικά για την ψηφιακή πλατφόρμα της DC και θα έχει διάρκεια 13 επεισόδια. Επίσης, είχαμε και δύο trailers. Ένα Legacy trailer για το KRYPTON, που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μάρτη και, φυσικά, το mid-season trailer του THE WALKING DEAD που θα συνεχιστεί στις 25 Φεβρουαρίου.

Ας περάσουμε στα νέα της μεγάλης οθόνης. Η Michelle MacLaren (BREAKING BAD) ανέλαβε την σκηνοθεσία του COWBOY NINJA VIKING, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Chris Pratt. Η ταινία αναμένεται να βγει στις σκοτεινές αίθουσες στις 28 Ιουνίου 2019.

Η Universal ανακοίνωσε τη μεταφορά του BIRTHRIGHT, της Image/Skybound, στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για μια ιστορία των Joshua Williamson και Andrei Bressan, στην οποία χάνεται ο μικρός γιος μιας οικογένειας και καταλήγει σε μία φανταστική χώρα, όπου ο χρόνος κυλάει γρηγορότερα και θα πρέπει να επιβιώσει, αν θέλει να ξαναδεί τους δικούς του. Πρόκειται για την τρίτη μεταφορά comic της Skybound του Robert Kirkman, μετά τα INVINCIBLE και KILL THE MINOTAUR, ενώ το σενάριο θα αναλάβει το συγγραφικό δίδυμο των DESPICABLE ME, Cinco Paul και Ken Daurio.

Η solo ταινία του Flash, που θα ονομάζεται FLASHPOINT, βασιζόμενο στο διάσημο ομώνυμο comic, άλλαξε σεναριογράφους. Πλέον ανέλαβαν οι σεναριογράφοι του SPIDER-MAN: HOMECOMING, John Francis Daley και Jonathan Goldstein. Ο Ezra Miller θα υποδύεται ακόμα μία φορά τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον κόσμο (της DC), ενώ η ταινία προορίζεται για το 2020.

Ας κλείσουμε με το εκπληκτικό trailer του ANT-MAN AND THE WASP, που θα βγει στις 6 Ιουλίου, και τα δύο TV Spot για τα AVENGERS: INFINITY WAR και BLACK PANTHER, που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Το BLACK PANTHER κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ το AVENGERS: INFINITY WAR αναμένεται στις 4 Μαΐου, σε μία χρονιά που βρίθει από ταινίες της Marvel.