Dread Gods #3

Παρθενογένεση τέλος!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Dread Gods #3

WriterRon MarzArtistTom RaneyPublisherIDW Publishing

Ενώ ο Zeus περιπλανιέται στον Κάτω Κόσμο για να συναντήσει και να καταστρέψει τον Hades, ο Carver ταξιδεύει στην πόλη για να συναντήσει τον Prometheus και να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το έμμεσο κάλεσμα για βοήθεια που έλαβε.

Παρθενογένεση δεν υπάρχει πια, κάθε τι που βγαίνει είναι βασισμένα και σε κάτι άλλο… Η σειρά DREAD GODS δανείζεται πολλά στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, προσφέροντας, όμως, και τη δική της πινελιά. Ο Ron Marz χρησιμοποιεί ως “πηλό” του τους μύθους της αρχαιότητας και πλάθει τον δικό του κόσμο, ο οποίος, ομολογουμένως, έχει πολύ ενδιαφέρον. Μέσα σε αυτό το πολύ ιδιότυπο σκηνικό, κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές φαίνεται να έχει τη δική του θέση στην ιστορία, η οποία ξετυλίγεται σιγά-σιγά, προϊδεάζοντάς μας με φειδώ για το τι θα ακολουθήσει.

Το τρίτο τεύχος συνέχισε στην ίδια πορεία που χάραξαν τα προηγούμενα. Μέχρι τώρα, το DREAD GODS είναι μια εξαιρετικά απολαυστική σειρά που αξίζει τον χρόνο σας.