Top 10 Justice League Animated

Η Λεγεώνα των Υπερηρώων με την οποία μεγαλώσαμε
7

Injustice For All

2002Season/EpisodeJustice League S01E18-19WriterStan Berkowitz DirectorButch Lukic CastKevin Conroy, Carl Lumbly, Susan Eisenberg, Phil LaMarr, George Newbern, Michael Rosenbaum Cartoon Network

Όπως είναι λογικό, όταν οι υπερήρωες αποφασίζουν να δημιουργήσουν τη λεγεώνα για να σταματήσουν τις εγκληματικές δραστηριότητες των εχθρών τους, δεν μένει καμία άλλη επιλογή και στους εγκληματίες, παρά να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τους αντιμετωπίσουν. Έτσι, ο Lex Luthor μαζεύει διάφορους υπερ-κακοποιούς, με τους οποίους ιδρύουν την Injustice Gang, και αποφασίζουν να επιτεθούν στην Λεγεώνα, σε μια από τις πιο κλασικές μάχες της σειράς, που, προφανώς, όταν ήμουν μικρός, δεν μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητο.

Αλλά όπως και στα περισσότερα επεισόδια του franchise, οι δημιουργοί δεν μένουν απλά στη καλή ιδέα και αφήνουν το ξύλο να θέλξει τα βλέμματα των θεατών, αλλά υφαίνουν και μια εξαιρετική πλοκή από πίσω. Σε αυτό το επεισόδιο, βέβαια, ξεχωρίζουν οι Batman και Joker, καθώς η είσοδος του Joker στην Injustice Gang, σηματοδοτεί την παγίδευση του Batman. Στη συνέχεια, παρά την επιμονή του να σκοτώσουν τον Batman, οι υπόλοιποι villains υποτιμούν τον απλό θνητό και αυτό θα είναι το τέλος τους. Ένα εξαιρετικό διπλό επεισόδιο, από την αρχή εώς το τέλος.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1