Top 10 Justice League Animated

Η Λεγεώνα των Υπερηρώων με την οποία μεγαλώσαμε
3

A Better World

2003Season/EpisodeJustice League S02E11-12WriterStan Berkowitz DirectorDan Riba CastKevin Conroy, Michael Rosenbaum, Susan Eisenberg, Phil LaMarr, Carl Lumbly, George Newbern

Σε μια παράλληλη Γη, ο Lex Luthor σκοτώνει τον Flash, ο οποίος λειτουργεί ως η “ψυχή” της Justice League. Ο θάνατος του Flash θα επηρεάσει καταλυτικά την ομάδα, και τα μέλη της Justice League θα γίνουν οι Justice Lords, που δεν θα είναι απλά ήρωες στη δική τους Γη, αλλά θα κυριαρχούν σαν βασιλιάδες.

Σε αυτό το παράλληλο σύμπαν, όλα συμβαίνουν ανάποδα από το κανονικό και οι Justice Lords σύντομα θα παιδέψουν και θα πάρουν τη θέση της Justice League στο κανονικό Universe για να τη μεταμορφώσουν σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα. Η μάχη, φυσικά, δεν αργεί να έρθει και είναι όσο εντυπωσιακή θα περίμενε κανείς, με τους υπερήρωες να αντιμετωπίζουν τους διαβολικούς εαυτούς τους, με τους κανόνες της ισορροπίας μεταξύ καλού και κακού να νικάνε στο τέλος. Η επίσκεψη των ηρωών αυτών αποτελεί βασικό plot point για τη συνέχεια της σειράς, καθώς ο φόβος πως οι υπερήρωες θα στραφούν ενάντια στη κυβέρνηση, θα οδηγήσει στη δημιουργία του Cadmus, σε επόμενη σεζόν της σειράς.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1