Legends Of Tomorrow S03E10

Daddy Darkhest
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS03E10 WritersGreg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer, Keto Shimizu, Matthew Maala DirectorDermott Downs CastCaity Lotz, Brandon Routh, Nick Zano, Dominic Purcell, Maisie Richardson-Sellers, Tala Ashe, Matt Ryan, Wentworth Miller, Neal McDonough NetworkThe CW

Έφτασε η ώρα για το guest του Matt Ryan ως John Constantine! Ένα casting choice τόσο καλό, που έχει καταφέρει να επιβιώσει μέσα από διαφορετικά τηλεοπτικά δίκτυα!

Ο John συναντά ένα κορίτσι που έχει κυριευτεί από έναν δαίμονα, που αναφέρει το όνομα της Sara Lance, την οποία είχε επαναφέρει στην ζωή πριν δύο χρόνια, οπότε και κατευθύνεται προς αυτήν για πληροφορίες. Ο δαίμονας αυτός είναι ο Mallus, o αντίπαλος των Legends για αυτή τη σεζόν, και το κορίτσι είναι η έφηβη κόρη του Damian Darhk, της οποίας η ενήλικη εκδοχή υπηρετεί τον Mallus και πριν αρκετά επεισόδια αναγέννησε τον πατέρα της.

Ο Ryan κλέβει την παράσταση, καθώς το επεισόδιο έχει περισσότερο ως κεντρικό πρωταγωνιστή αυτόν, παρά τους Legends. Με τη διαφορά ότι, αυτή τη φορά, η μεταφορά του χαρακτήρα είναι πιο πιστή, καθώς παρουσιάζεται ως bi και να καπνίζει on screen, στοιχεία που δεν είχαν αναφερθεί, ή απλά υπονοηθεί, σε παλιότερες εμφανίσεις του. Το μόνο κακό είναι ότι ταίριαξε τόσο γρήγορα με την ομάδα, που είναι κρίμα που δεν θα είναι σταθερό μέλος.

Παρ’ όλο που πρόκειται για ένα από τα επεισόδια με το λιγότερο χιούμορ, αναλογικά, καθώς οι ήρωες είτε θα αντιμετωπίζουν οικογενειακά χωροχρονικά δράματα, είτε θα βοηθούν την δαιμονισμένη Nora, είτε θα είναι παγιδευμένοι σε τρελάδικο πίσω στον χρόνο, υπάρχουν οι κλασικές χιουμοριστικές στιγμές της σειράς, που ποτέ δεν μοιάζουν ξένες, ακριβώς επειδή είναι απόλυτα ταιριαστές με τους χαρακτήρες και επειδή συνοδεύουν ιδανικά τα πιο σοβαρά τμήματα του επεισοδίου.

Για κάθε γρύλισμα του Mick, έχουμε μια σκηνή στην οποία η φωνή του John Noble ως Mallus θα είναι αρκετή για να μας προϊδεάσει για έναν από τους τρομακτικότερους εχθρούς του Arrowverse…