X-Men Blue #21

X-Men, Venom & space pirates!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

X-Men Blue #21

WriterCullen BunnArtistJacopo CamagniPublisherMarvel Comics

Ο Venom φαίνεται πως θα έχει την τιμητική του φέτος, καθώς μετά το μεγάλο crossover event που είχε με τον Spider-Man και την ομώνυμη ταινία του που έρχεται φέτος τον Οκτώβριο, τώρα έρχεται ένα νέο crossover event, αυτή την φορά με τους X-Men.

Μια ασυνήθιστη σύμπραξη, καθώς όχι μόνο βλέπουμε τον Venom σε ρόλο σχεδόν ολοκληρωτικά καλό, αλλά και να συνεργάζεται με τους X-Men. Ο Cyclops προσπαθεί να σώσει την πατέρα του και έτσι έχει ξεκινήσει ένα ξέφρενο ταξίδι σε έναν άγνωστο πλανήτη. Ο άσος στο μανίκι τους είναι ο Venom, του οποίου την βοήθεια ζήτησαν, καθώς αυτοί που απειλούν τον πατέρα του Cyclops είναι symbiote users.

Η απρόσμενη αυτή συνεργασία πηγαίνει πολύ καλά. Η ομάδα παραδόξως δένει αρκετά καλά και φαίνεται να έχει χημεία. Η δράση είναι αρκετά καλή και το τεύχος έχει την αγωνία που του αρμόζει. Highlight είναι δυο εντελώς απρόσμενες και ίσως σοκαρίστηκες στιγμές. Η πρώτη είναι το ότι ο Venom κυριολεκτικά διαμελίζει έναν κάτοικο αυτού του πλανήτη, με σκοπό να πάρει πληροφορίες, και το δεύτερο πως το τεύχος τελειώνει με cliffhanger, με τους X-Men να γίνονται ξενιστές symbiote.