“Fresh Start” Για Τη Marvel Τον Μάιο

Διπλή αρίθμηση εν μέσω ανακατατάξεων!

Πριν λίγους μήνες, έγινε αλλαγή φρουράς, και τη θέση του editor-in-chief της Marvel την πήρε ο C.B. Cebulski. Ακολούθησε η απόπειρα να γίνει ένα “Rebirth”, με το  MARVEL LEGACY event, και η συνέχεια που ανακοινώθηκε μέσω trailer, λέγεται “Fresh Start”, με σκοπό να ταρακουνήσει τα πράγματα.

Σύμφωνα με αυτή, τον ερχόμενο Μάιο θα ξεκινήσει ένα κύμα από #1, τα οποία, με αφορμή την προβολή του πολυαναμενόμενου AVENGERS: INFINITY WAR, θα εισάγουν στο σύμπαν της Marvel νέους αναγνώστες. Ανησυχία προκαλεί αυτή η απόφαση, καθώς θυμίζει τα σχεδόν δέκα renumbering της εκδοτικής, εδώ και μια δεκαετία, όμως η Marvel διαβεβαίωσε πως οι περισσότεροι υπάρχοντες τίτλοι του MARVEL LEGACY θα συνεχίσουν με διπλή αρίθμηση.

Όπως και να έχει, το Μάιο θα έχουμε νέες σειρές και συγκεκριμένα νέο AVENGERS από τους Jason Aaron και Ed McGuinness, καινούργιο VENOM από τους Donny Cates και Ryan Stegman καθώς και φρέσκο BLACK PANTHER από τους Ta-Nehisi Coates και Daniel Acuna.

Το μέλλον θα δείξει εάν αυτές οι ανακατατάξεις θα κατορθώσουν να συνεφέρουν τα πεσμένα νούμερα της εκδοτικής, τα οποία στιγματίστηκαν και από πολύ κακά major Marvel events, συνεισφέροντας σε ένα νέο, υγιές status quo. Ίσως γι’αυτό και η μυστικότητα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κατά τη διάρκεια του ComicsPRO, όπου η Marvel έκανε τα συμβούλια κεκλεισμένων των θυρών, ανησυχώντας τρομερά για ενδεχόμενα leaks.