Legends of Tomorrow S03E11

Here I Go Again
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends of Tomorrow

Season/EpisodeS03E11 WritersRay Utarnachitt, Morgan Faust DirectorBen Bray CastBrandon Routh, Caity Lotz, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano, Dominic Purcell, Tala Ashe, Arthur Darvill, Amy Pemberton, Keiynan Lonsdale NetworkThe CW

Με κάποιο μαγικό τρόπο το LEGENDS OF TOMORROW έχει καταλήξει να είναι η πιο ενδιαφέρουσα σειρά του Arrowverse. Εκεί που το ARROW βασανίζεται να βρει λόγο ύπαρξης και το THE FLASH ακροβατεί επικίνδυνα, όσον αφορά στο κλίμα που θα επικρατήσει στη σειρά, οι “μύθοι” του CW συνεχίζουν ακμαιότατοι, παρέχοντάς μας τίμια τηλεοπτική διασκέδαση χωρίς να γελοιοποιούνται, αλλά και χωρίς να παίρνουν τους εαυτούς τους ιδιαίτερα στα σοβαρά.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, η Zari βιώνει τη δική της Μέρα της Μαρμότας, ή μάλλον Ώρα της Μαρμότας, η οποία κάθε φορά καταλήγει με το Waverider να ανατινάζεται. Στην προσπάθεια της να λύσει το μυστήριο στο οποίο έχει μπλεχτεί, η Zari θα ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβουν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και θα συνδεθεί συναισθηματικά μαζί τους. Με αρκετά plot twists και κάποιες έξυπνες αναφορές, το επεισόδιο εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω από ένα απλό filler, ενώ δίνει χώρο για τη μελλοντική εξέλιξη των χαρακτήρων. Παράλληλα, αναβαθμίζει τη Zari – η οποία, καλώς ή κακώς, μέχρι τώρα ήταν αρκετά αδιάφορη – σε έναν χαρακτήρα που αξίζει μια θέση στο πλήρωμα των ηρώων της σειράς.

Συνολικά, πρόκειται για ένα αρκετά καλό επεισόδιο, από το οποίο δεν λείπει το χιούμορ, αλλά και μερικές ενδιαφέρουσες δραματικές στιγμές. Το φινάλε έρχεται απλά για να μας ανοίξει την όρεξη όσον αφορά το μέλλον της σειράς που, χωρίς να είναι στην ουσία κάτι σπουδαίο, έχει καταφέρει να αποτελεί σταθερή αξία.