Comicdom Con Athens 2018

Sümeyye Kesgin και Emma Price προστέθηκαν στο guest list

Η λίστα διεθνών προσκεκλημένων του Comicdom Con Athens 2018 μεγαλώνει με την προσθήκη δύο ταλαντούχων κυριών: της σχεδιάστριας Sümeyye Kesgin (RISE OF THE MAGI, ELSEWHERE), και της graphic designer και εικονογράφου, Emma Price.

Sümeyye Kesgin

H Sümeyye Kesgin είναι μια freelancer καλλιτέχνης comics που κατάγεται από μια μεσογειακή πόλη. Αποφοίτησε από το Tμήμα Graphic Design του Dokuz Eylül University και έχει εργαστεί σε τουρκικά comics και τη storyboard βιομηχανία. Το 2014 ξεκίνησε η συνεργασία της με την Top Cow Productions, σχεδιάζοντας comics όπως το RISE OF THE MAGI (με τον Marc Silvestri) και το SEPTEMBER MOURNING. Σήμερα σχεδιάζει την σειρά ELSEWHERE για λογαριασμό της Image Comics, μια φανταστική ιστορία για το τι πραγματικά συνέβη στην πρωτοπόρο αμερικανίδα αεροπόρο Amelia Earhart. Τα τελευταία 5 χρόνια, ζει στην Κωνσταντινούπολη.

Emma Price

Η Emma Price είναι μία διεπιστημονική graphic designer και εικονογράφος από το Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν δεν δουλεύει σε κινηματογραφικές καμπάνιες για τη Disney και τα Universal Studios, κάνει το design σε comics, όπως τα CRY HAVOC και SAVAGE TOWN (αμφότερα έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές), καθώς και το ANGELIC, όλα από την Image Comics.

Το πιο πρόσφατο credit της στα comics, είναι το λογότυπο και ο σχεδιασμός εξωφύλλου του τίτλου της Vertigo, MOTHERLANDS, ένα επίτευγμα που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει.

Περισσότερα για τη δουλειά της στο tinymaster.co.uk και στον λογαριασμό της στο Twitter.

Τα ονόματα των Sümeyye Kesgin και Emma Price, προστίθενται στο φετινό guest list, που περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τους δημιουργούς, Simon Spurrier (X-MEN LEGACY, SUICIDE SQUAD), Nicolas de Crécy (FOLIGATTO, LEON LA CAME, PERIODE GLACIAIRE), Roger Langridge (FRED THE CLOWN, THE MUPPET SHOW, POPEYE) και Rutu Modan (ΕΧΙΤ WOUNDS, THE PROPERTY), καθώς και τους Nicolas Wouters και Δημήτρη Μαστώρο.

Παράλληλα, το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκθεση αφιερωμένη στον κόσμο των fan favorite φινλανδικών cartoons, THE MOOMINS.