Doctor Strange #385

Μήπως είσαι εσύ ο νέος Sorcerer Supreme;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Doctor Strange #385

WriterDonny CatesArtistGabriel Hernandez WaltaPublisherMarvel Comics

Επιστρέφοντας στο καινούριο επεισόδιο του… NEXT TOP SORCERER SUPREME, ο παίχτης Loki δεν έχει υπολογίσει καλά το γεγονός ότι το DOCTOR STRANGE #385 είναι μέρος μιας mainstream σειράς της Marvel και φαίνεται να έχει λίγες πιθανότητες να κρατήσει τον τίτλο μετά το τέλος του storyline. Αντιθέτως, ο Stephen Strange φαίνεται να είναι το νέο (;) φαβορί.

Στο πιο πρόσφατο τεύχος, o Loki και ο Strange συνεργάζονται για να σταματήσουν το Void, με την βοήθεια του Sentry, γνωρίζοντας βέβαια κατά βάθος ότι, παρά την ανακωχή τους, μόνο ένας μπορεί να κρατήσει το αξίωμα του Sorcerer Supreme. Το τέλος της ιστορίας είναι πάνω-κάτω αρκετά προβλέψιμο, το τεύχος, όμως, αποζημιώνει τον αναγνώστη με την καλογραμμένη αφήγησή του, τις αρκετά συγκινητικές συναισθηματικές σκηνές, αλλά και το όμορφο σχέδιο του Gabriel Hernandez Walta.

Αν και σίγουρα όχι αψεγάδιαστο, το DOCTOR STRANGE #385 αξίζει μια ματιά, ειδικά για όσους παρακολουθούν τη σειρά από την αρχή της.