Δύο Νέα Trailers Στον Χώρο Του Animation

Για τα The Grinch και Charming

Η Άνοιξη μας μπήκε με δύο πολύ καλά trailers και συνεχίζει με άλλα δύο, αυτή τη φορά από δύο “παραμυθένιες” ταινίες animation.

Η πρώτη είναι το THE GRINCH, που σαφώς και πρόκειται για διασκευή του πασίγνωστου παιδικού βιβλίου του Dr. Seuss HOW THE GRINCH STOLE CHRISTMAS!, αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα βγει σε μεγάλου μήκους ταινία animation. Είχαν προηγηθεί το κλασικό, μικρού μήκους, του Chuck Jones, με αφηγητή (και Grinch) τον Boris Karloff, αλλά και η μεγάλου μήκους live-action ταινία με πρωταγωνιστή τον Jim Carey, σε σκηνοθεσία Ron Howard, που τελικά είχε αφήσει τον ίδιο αρνητικό αντίκτυπο που έχουν αφήσει όλες οι live-action μεταφορές ιστοριών του Dr. Seuss. Αυτή τη φορά, η Illumination αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το έργο μιας καλής μεταφοράς και έχει στο πλευρό της τον Benedict Cumberbatch, ο οποίος θα δανείζει τη φωνή του στον Grinch. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον προσεχή Νοέμβριο.

Η δεύτερη μας έρχεται κυριολεκτικά από το πουθενά. Η Vanguard Animation του δημιουργού του SHREK, John H. Williams, που κάποτε μας είχε χαρίσει το VALIANT, σε συνεργασία με την Cinesite Animation, βγάζει ταινία η οποία παρωδεί το μύθο του γοητευτικού πρίγκιπα και έχει στο οπλοστάσιό της πολύ διάσημες φωνές, από John Cleese μέχρι Sia! Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ακριβής ημερομηνία διανομής, όμως, αναμένεται εντός της Άνοιξης.