To Comicdom Στην Έκθεση The Walking Dead Art

Δύο συζητήσεις για την τηλεοπτική σειρά

To Comicdom συνδιοργανώνει δύο συζητήσεις για την τηλεοπτική σειρά THE WALKING DEAD, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης The Walking Dead Art, που διοργανώνει η Fox στο Ωδείον Αθηνών.

Οι δύο συζητήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου, στον χώρο της έκθεσης στο Ωδείον Αθηνών (Βασ. Γεωργίου B 17). H πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, με τη συμμετοχή ομιλητών, ενώ στη δεύτερη τον λόγο θα έχει πρωτίστως το κοινό, που θα μοιραστεί τις θεωρίες του για το μέλλον της σειράς!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω:

Συζήτηση: Κανείς Δεν Είναι Ασφαλής

To The Walking Dead ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για μια νέα τάση στον χώρο των δραματικών τηλεοπτικών σειρών: αυτή που υποδεικνύει πως κανείς χαρακτήρας δεν είναι ασφαλής και πως ακόμη και οι πρωταγωνιστές μπορεί να σκοτωθούν οποιαδήποτε στιγμή! Το συνηθίσαμε στο The Walking Dead και τώρα το βλέπουμε παντού! Τι επιπτώσεις έχει αυτή η τάση στο κοινό και πόσο σοκάρεται από κάθε θάνατο;

Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 16:00, στην έκθεση The Walking Dead Art, στο Ωδείον Αθηνών
Συμμετέχουν: Φρύνη Πεσματζή (The Walking Dead Greek Fanatics), Γιώργος Ξύδης (Comicdom.gr)
Συντονισμός: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος (Comicdom.gr)

 

Ανοιχτή Συζήτηση: Τι Επιφυλάσσει Το Μέλλον Για Το The Walking Dead;

Έχει ξεπεράσει τα 100 επεισόδια και τις 8 σεζόν, αλλά το The Walking Dead συνεχίζει ακάθεκτο, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθει το τέλος (της σειράς, όχι του πολιτισμού – αυτό έχει ήδη συμβεί). Τι επιφυλάσσει το μέλλον; Ιστορίες δανεισμένες από το comic ή ολοκαίνουργιες απειλές; Υπάρχει τέλος στον ορίζοντα; Και αν ναι, πώς θα είναι αυτό; Το κοινό θα μοιραστεί τις δικές του θεωρίες για το μέλλον της σειράς.

Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 19:00, στην έκθεση The Walking Dead Art, στο Ωδείον Αθηνών
Συντονισμός: Θωμάς Παπαδημητρόπουλος (Comicdom.gr)

Τέλος, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων εδώ.