Death Of Love #1

Κυνηγώντας τον Έρωτα. κυριολεκτικά!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Death Of Love #1

WriterJustin JordanArtistDonal DeLayPublisherImage Comics

Ο Philo (“Φίλος”, τι ταιριαστό όνομα!) Harris είναι ένας τύπος που δεν μπορεί να γοητεύσει κάποια γυναίκα και πολύ περισσότερο, αυτήν με την οποία είναι ερωτευμένος. Μέσα στην απελπισία και τη μέθη του πίνει ένα χάπι που του έδωσε κάποιος άγνωστος και αυτό του επιτρέπει να βλέπει… τον Έρωτα. Κυριολεκτικά.

Με αυτόν τον παλαβό τρόπο, ξεκινά η καινούρια σειρά του Justin Jordan, γνωστού από την ιδιαίτερη τριλογία του “Luther Strode”. Ήρωας, ένας τύπος ο οποίος θεωρεί ότι είναι ένα “καλό, αλλά άτυχο παιδί”. Στην πραγματικότητα, είναι ένας εγωκεντρικός κόπανος, που έχει πέσει σε μια πολύ εύκολη παγίδα για τον καθένα που αναζητεί την αγάπη. Αντιμετωπίζει το άτομο που τον ενδιαφέρει μόνο ως προς το πως το βλέπει εκείνος και τι σημαίνει για τον ίδιο, αντί για ποιο πραγματικά είναι. Αυτή η αντιμετώπιση έρχεται, τώρα, να συνδυαστεί με την αντίληψη (ίσως και κάποιον πόλεμο;) που υπάρχει στο πεδίο του Έρωτα.

Ο Donal Delay αποδίδει ένα αρκετά καρτουνίστικο σχέδιο, ταιριαστό με τον σουρεαλισμό της ιστορίας. Ομολογουμένως, το πρώτο τεύχος ήταν μόνο η εισαγωγή, όμως η σατιρική (κωμικοτραγική;) ματιά του για κάτι που έχει απασχολήσει όλους μας, δίνει πάρα πολλές υποσχέσεις!