Mister Miracle #7

Το παιδί-θαύμα καταφτάνει
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Mister Miracle #7

WriterTom KingArtistMitch GeradsPublisherDC Comics

Ενώ ο πόλεμος με τον Apokolips συνεχίζεται, η ώρα η καλή φτάνει και η Big Barda πρέπει να γεννήσει. Ενώ αυτή και ο Mr Miracle αγωνιούν για το παιδί τους, οι Female Furies καταφτάνουν στο νοσοκομείο για ψυχολογική υποστήριξη.

Το έβδομο τεύχος της σειράς κρατά ψηλά τον πήχη. Η ροή του είναι γρήγορη, η ιστορία πολύ συναισθηματική και ενδιαφέρουσα, ενώ τα σχέδια και τα χρώματα είναι ιδιόμορφα και ιδιαίτερα απολαυστικά για το μάτι του αναγνώστη. Το χιούμορ είναι εύστοχο, οι χαρακτήρες πολύ συμπαθητικοί και, γενικά, η πλοκή κερδίζει εύκολα ακόμη και τους αναγνώστες που δεν παρακολουθούν τακτικά την σειρά.

Το να γράφεις συνεχώς κριτικές για comics της DC και της Marvel ίσως καταντάει λιγάκι βαρετό, κυρίως επειδή, τη σήμερον ημέρα, οι περισσότερες σειρές των δύο μεγάλων εκδοτικών περνούν μια περίοδο παρακμής. Ευτυχώς, λοιπόν, που υπάρχουν και σειρές όπως το MISTER MIRACLE του Tom King, που μας υπενθυμίζουν ότι εξακολουθούν να εμφανίζονται αξιόλογα comics με τους αγαπημένους μας superheroes, ακόμη και στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε.