Thanos #17

Clash of the titans
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Thanos #17

WriterDonny CatesArtistGeoff ShawPublisherMarvel Comics

Το ταξίδι του παροντικού Thanos στο μέλλον έχει σχεδόν φτάσει στο τέλος του. Ο σκοπός του ταξιδιού του, η μάχη με τον Silver Surfer, πραγματοποιείται στο THANOS #17 και το θέαμα είναι, το λιγότερο, εντυπωσιακό. Από την μία μεριά, ο Surfer, που ετοιμαζόταν αιώνες για αυτή τη μονομαχία και εμφανίστηκε κρατώντας το Mjolnir. Από την άλλη, ο King Thanos, ο οποίος έχει στο πλάι του τον Ghost Rider, τον Hulk και τον παρελθοντικό του εαυτό.

Το build-up για την μάχη αυτή ήταν μεγάλο και το arc του Coates κατάφερε να κάνει ενδιαφέροντα πράγματα με τον Mad Titan, και η ποιότητα του arc συνεχίζεται στο συγκεκριμένο τεύχος. Η μάχη ήταν βίαιη και γεμάτη ανατροπές, μέχρι και στο aftermath της. Υπάρχουν προοπτικές η αναπάντεχη εμφάνιση ενός χαρακτήρα στο τέλος, να περιπλέξει τα πράγματα ακόμη περισσότερο.

Το σχέδιο του Shaw δίνει το απαραίτητο βάρος πίσω από κάθε χτύπημα των τριών κεντρικών χαρακτήρων, δίνοντας με επιτυχία την αίσθηση ότι η οργή του Surfer χτιζόταν για υπερβολικά πολλά χρόνια.