Legion S02E01

Chapter 9
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legion

Season/EpisodeS02E01 WritersNoah Hawley, Nathaniel Halpern DirectorTim Mielants CastDan Stevens, Rachel Keller, Jemaine Clement, Aubrey Plaza, Jean Smart, Bill Irwin, Amber Midthunder, Jon Hamm, Jeremie Harris NetworkFX

Το τέλος της πρώτης σεζόν του LEGION, άφησε τον David αιχμάλωτο μιας μυστηριώδους σφαίρας που τον ρούφηξε. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε και η ομάδα του κατάφερε επιτέλους να τον εντοπίσει. Αυτός ο χρόνος, έμοιαζε σαν μέρα στον David, που δυσκολεύεται με όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί, όπως, για παράδειγμα, με το ότι οι φίλοι του εργάζονται πλέον για την Division 3, που τους κυνηγούσε πριν από έναν χρόνο.

Η βασική πλοκή του LEGION είναι σχετικά απλή, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αφηγείται αυτή την πλοκή ο Noah Hawley, μόνο απλός δεν είναι. Το αφηρημένο storytelling, που θα έκανε περήφανο τον David Lynch, δίνει και πάλι το παρόν και συμπληρώνεται από ψυχεδελικές εικόνες, που εκτείνονται σε κάθε πλευρά της παραγωγής, και ευρηματικούς συμβολισμούς.

Το επεισόδιο είναι γεμάτο από τις εν λόγω ψυχεδελικές και σουρεαλιστικές εικόνες, οι οποίες χρειάζονται προσεκτική παρακολούθηση, ή μια δεύτερη παρακολούθηση μετά την λήξη του επεισοδίου, έχοντας μια καλύτερη οπτική των όσων συνέβησαν στην οθόνη.

Τα πάντα αλλάζουν και τα πάντα μένουν ίδια στον κόσμο του LEGION και αυτό μόνο καλό είναι για τους θεατές. Μας περιμένει μια πολλά υποσχόμενη σεζόν.