Sonic The Hedgehog #1

Ένα αξιόλογο comic, όχι μόνο για τους fans
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Sonic The Hedgehog #1

WriterIan FlynnArtistTracy YardleyPublisherIDW Publishing

Ξεκινώντας με μια γρήγορη ματιά στο εξώφυλλο, αυτό το εγχείρημα φαίνεται πως δεν θα απογοητεύσει τους αναγνώστες του. Για ποιο λόγο; Εξαιτίας της δημιουργικής ομάδας, η όποια βρίσκεται πίσω από αυτό.

Με άλλα λόγια, οι Ian Flynn και Tracy Yardley (μαζί με τους Jim Amash και Bob Smith, στα μελάνια) συνεργάζονται για να δημιουργήσουν εντυπωσιακές σκηνές δράσης, σε αυτό το πρώτο τεύχος της γνωστής μασκότ της Sega. Είναι ευχάριστο, λοιπόν, να βλέπουμε ωραία αποτελέσματα από καλλιτέχνες που συνεργάζονται αρμονικά και δημιουργούν περιεχόμενο, που είναι αρκετά οικείο, αλλά και ταυτόχρονα φρέσκο, με πολλές νέες λεπτομέρειες.

Σεναριακά, τώρα, ο Sonic έχει αποτρέψει τα σχέδια του Dr. Eggman και γυρίζει όλον τον κόσμο, προκειμένου να νικήσει το ρομποτικό Batnick, που επιτίθεται σε διάφορα χωριά και σπέρνει τον όλεθρο. Όμως, στην προκειμένη περίπτωση, ακόμη και ο πιο γρήγορος σκαντζόχοιρος επί Γής, τα βρίσκει σκούρα, και γι αυτόν τον λόγο, θα χρειαστεί βοήθεια από τον κολλητό του, Τails.

Το συγκεκριμένο comic εμπεριέχει περιεχόμενο που απευθύνεται κυρίως σε μικρές ηλικίες, εξαίροντας την περίπτωση που κάποιος είναι fan του Sonic και της παρέας του. Ωστόσο, αυτό δεν το περιορίζει από το να είναι αξιόλογο, μιας και στο τιμόνι βρίσκεται μια τόσο καλή ομάδα.