Captain America #701

Συνεχίζει να κοιτά στο μέλλον
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Captain America #701

WriterMark WaidArtistsLeonardo Romero, Adam Hughes, J.G. JonesPublisherMarvel Comics

Στο νέο (και τελευταίο) arc του στο CAPTAIN AMERICA, o Mark Waid συνεχίζει να ασχολείται με το μέλλον. Αυτή την φορά, όμως, δεν πρωταγωνιστεί ο Steve Rogers (όχι άμεσα τουλάχιστον), αλλά ο Jack Rogers, και δεν βρισκόμαστε μια δεκαετία μετά, όπως στην προηγούμενη ιστορία, αλλά αιώνες ύστερα.

Βρισκόμαστε σε ένα μέλλον, στο οποίο τα ιδανικά του Cap έχουν μεταδοθεί σε διαγαλαξιακό επίπεδο και ο ορός του υπερστρατιώτη έχει βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων. Ο οργανισμός του γιου του Jack δεν μπορεί να δεχτεί τον ορό και έτσι ο πατέρας του θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τα μυστικά του ορού και στην πορεία θα μπλεχτεί σε μια τεράστια συνωμοσία.

O μελλοντικός κόσμος που μας παρουσιάζει ο Waid φαίνεται ενδιαφέρων, με προοπτικές να εξερευνήσει με διαφορετικό τρόπο την κληρονομιά του Cap. O Leonardo Romero αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του art, καθώς το σχέδιο του είναι υπερβολικά παρόμοιο με αυτό του Chris Samnee, ενώ οι Adam Hughes και J.G. Jones σχεδιάζουν από ένα flashback του Cap έκαστος.