Sandman Universe

Ανακοινώθηκαν τα creative teams των νέων τίτλων!

Όπως είχε γίνει γνωστό, μετά την εμφάνιση του Daniel Hall στο METAL, ένα από τα πιο αγαπημένα franchise της DC ετοιμάζεται να επιστρέψει. Τα comics του Sandman Universe, όπως θα ονομάζεται, θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο με την κυκλοφορία του one-shot SANDMAN UNIVERSE #1, ενώ τέσσερις τίτλοι θα συνεχίσουν την ιστορία από εκεί.

Σήμερα, η DC έκανε γνωστά τα creative teams των τίτλων, τα οποία, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις, έχουν επιλεχθεί από τον ίδιο τον Neil Gaiman. Το THE DREAMING, το οποίο θα αποτελέσει και τον βασικό τίτλο του franchise συνεχίζοντας από εκεί που τελείωσε το THE SANDMAN, θα γράψει ο, καλεσμένος στο Comicdom Con Athens 2018, Si Spurrier, ενώ την εικονογράφηση θα αναλάβει ο Bilquis Evely. Το σενάριο του HOUSE OF WHISPERS έχει αναλάβει ο Nalo Hopkinson (BROWN GIRL IN THE RING) σε σχέδιο Dominike “Domo” Stanton (DMC), ενώ το νέο LUCIFER θα προκύψει από την συνεργασία του Dan Watters (LIMBO) με τα αδέρφια Max και Sebastian Fiumara (FOUR EYES). Τέλος, το relaunch του νέου BOOKS OF MAGIC, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες του έφηβου πια Timothy Hunter, θα γράψει η Kat Howard (AN UNKINDNESS OF MAGICIANS) σε σχέδιο Tom Fowler (RICK AND MORTY).

Τα THE DREAMING και HOUSE OF WHISPERS θα ξεκινήσουν να εκδίδονται τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ τα LUCIFER και BOOKS OF MAGIC αναμένονται μέσα στον Οκτώβριο.