Death Or Glory #1

Ελαφρώς ασύνδετο αλλά ενδιαφέρον
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Death Or Glory #1

WriterRick RemenderArtistBengalPublisherImage Comics

Η ιστορία του DEATH OR GLORY αναφέρεται στον αγώνα της Glory να καταφέρει να σώσει τον άνθρωπο που θεωρεί κάτι παραπάνω από πατέρα, από καρκίνο στο συκώτι. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν λεφτά και ο χρόνος περνάει.

Η λύση που βρίσκει είναι ριψοκίνδυνη και εντελώς τρελή. Πριν φύγει για την προσωπική της αποστολή, έχει ενισχύσει το αυτοκίνητό της και αφήνει οδηγίες σε γνωστούς και φίλους. Το σχέδιό της, να κλέψει μια βαλίτσα με εκατομμύρια δολάρια από ένα deal ενός μαφιόζου. Οι μεταφορείς τυχαίνει να είναι η τοπική αστυνομία και το σχέδιο δεν έχει τόσο καλή κατάληξη, συγκεκριμένα η ηρωίδα βρίσκει – προς μεγάλη της έκπληξη – ένα φορτηγό γεμάτο όχι με ναρκωτικά, αλλά με κόσμο.

Σε αυτό το κυνηγητό, έρχεται αντιμέτωπη με έναν τύπο που έχει ένα πολύ περίεργο όπλο, ο οποίος, μία μέρα πριν, είχε σκοτώσει με άγριο τρόπο τρεις άντρες σε ένα μπεργκεράδικο για 123 burgers.

Φαίνεται να υπάρχουν πολλά κομμάτια που θέλουν σύνδεση για να πάρει μία τελική μορφή η ιστορία, αλλά παραδόξως, ήταν ενδιαφέρων ανάγνωσμα.