A Brief History Of Tank Girl

Η κοριτσάρα γιορτάζει τα 30 της χρόνια, με αναδρομή στη χαοτική ιστορία της!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

A Brief History Of Tank Girl

WriterAlan MartinArtistBrett ParsonPublisherTitan Comics

Η Tank Girl τριανταρίζει και το μόνο που τη νοιάζει είναι να μην χαλάνε οι παραδόσεις. Όταν την ημέρα των γενεθλίων της δεν καταφέρνει να ρίξει την καθιερωμένη μπούφλα στον bully των παιδικών της χρόνων, το ανατρεπτικό κορίτσι των Jamie Hewlett και Alan Martin μελαγχολεί. Αναπολεί τα χρόνια που πέρασαν, ενώ οι φίλοι της της θυμίζουν τις πιο ευχάριστες στιγμές τους, μέχρι τελικά να φτάσει η ώρα και να γιορταστούν τα γενέθλια με τον προσήκοντα πανηγυρικό τρόπο.

Τo A BRIEF HISTORY OF TANK GIRL είναι ένα τεύχος που κυκλοφόρησε από την Titan Comics για την Free Comic Book Day 2018 και είναι ο τρόπος για να μας υπενθυμίσει ότι μεγαλώσαμε, και το σουρεαλιστικό, punk comic βρίσκεται κοντά μας εδώ και τρεις δεκαετίες. Για όσους δεν έχετε ξανασυναντηθεί με το κορίτσι που μένει στο tank και έχει δεσμό με το μεταλλαγμένο καγκουρό, αυτό είναι ένα ιδανικό σημείο γνωριμίας.

Στις σελίδες του τεύχους, επιχειρείται μια μικρή ανακεφαλαίωση σημαντικών στιγμών της ιστορίας του τίτλου, πάντα με τον ιδιαίτερο χιουμοριστικό τρόπο που μας έχει συνηθίσει. Το σενάριο υπογράφει ο “μπαμπάς” Alan Μartin, το σχέδιο ο Brett Parson, ενώ το εξώφυλλο σχεδίασε ο έτερος πατέρας της ηρωίδας, Jamie Hewlett.

Εννοείται ότι οι σελίδες του τεύχους σας υπενθυμίζουν την έκδοση των συγκεντρωτικών τόμων, όπου θα βρείτε μαζεμένες τις ιστορίες αυτών των 30 ετών, στις οποίες αναφέρεται το σύντομο αυτό επεισόδιο.