Ο Jamie Foxx Είναι Ο Νέος Spawn

Στη δεύτερη και τυχερή(;) κινηματογραφική μεταφορά του χαρακτήρα.

Δίχως αμφιβολία, ο Spawn είναι μία από τις πιο επιτυχημένες δημιουργίες της Image Comics. Ο ήρωας εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1992 και συνολικά διατηρεί μια πολύ αξιοπρόσεκτη πορεία στον χώρο της 9ης Τέχνης, ενώ έχει επίσης καταφέρει να εμφανιστεί και στον κινηματογράφο, στην ομώνυμη ταινία του 1997, η οποία, αν και επικερδής εισπρακτικά, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα κριτικούς και κοινό.

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την τελευταία του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, ο Spawn επιστρέφει, με τον δημιουργό του ήρωα, Todd McFarlane, να αναλαμβάνει τα σεναριακά και σκηνοθετικά ηνία. Απ’ ό,τι φαίνεται, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο οσκαρικός Jamie Foxx (DJANGO UNCHAINED, RAY), που θα υποδυθεί τον Al Simmons/Spawn. Ο McFarlane είχε τον συγκεκριμένο ηθοποιό στο μυαλό του από την στιγμή που άρχισε να γράφει το σενάριο για την ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει από την Blumhouse Productions και θα έχει budget περίπου 10 εκατομμύρια .

Το casting έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, με τον Foxx να είναι, μέχρι στιγμής, το μόνο όνομα που έχει ακουστεί για την ταινία.