Marvel Two-In-One #6

Το τέλειο ορεκτικό πριν την επιστροφή των Fantastic Four!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Marvel Two-In-One #6

WriterChip ZdarskyArtistJim CheungPublisherMarvel Comics

Η αναζήτηση των Ben και Johnny για τους Richards, τους έφερε σε ένα παράλληλο σύμπαν, στο οποίο ο Doom πήρε την θέση του Galactus και οι F4 είναι αποδεκατισμένοι. Αφού έχει καταβροχθίσει το υπόλοιπο σύμπαν, έχει έρθει και η ώρα της Γης.

Ο καιρός πλησιάζει για την επίσημη επιστροφή της First Family, αλλά μέχρι τότε, το TWO-IN-ONE είναι το τέλειο ορεκτικό. Η χημεία μεταξύ των μελών της ομάδας φαίνεται, ακόμη και όταν πρόκειται για εκδοχές από παράλληλες διαστάσεις, ενώ και ο Doom παράμενει άκρως ενδιαφέρων ως συνεργάτης των άλλοτε αιωνίων αντιπάλων του. Δυστυχώς, θα πρέπει να χορτάσουμε αυτή τη σχέση, αν κρίνουμε από τα όσα συνέβησαν σε άλλη σειρά της Marvel.

O Jim Cheung είναι σταθερή αξία. Ομολογουμένως, δεν είναι από τις πιο όμορφες δουλειές του, κάτι που οφείλεται στη μετακίνηση του στη DC και την κυκλοφορία του JUSTICE LEAGUE #1, μια μόλις εβδομάδα μετά από αυτό το τεύχος, αλλά και πάλι εντυπωσιάζει με την γιγάντια σε κλίμακα μάχη μεταξύ Thing και Doom/Galactus, καθώς και με τις πιο έντονες στιγμές μεταξύ των ηρώων.