Νέα Animation Trailers

Δράκοι, αραχνάνθρωποι, πραξικοπήματα και τουβλάκια!

Τις τελευταίες ημέρες έσκασαν αρκετά καινούρια trailers από μεγάλες και πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες animation, από όλο τον κόσμο!

Ξεκινάμε με δύο νέα trailers, του SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE και του WRECK-IT RALPH 2 – RALPH BREAKS THE INTERNET. Στο πρώτο, θα πρωταγωνιστεί ο Miles Morales και φυσικά η ιστορία έχει σχέση με το Spider-Verse, που θα την απολαύσουμε στους κινηματογράφους μετά τα μέσα Δεκεμβρίου. Στο sequel του WRECK-IT RALPH, o Ralph μπαίνει στον θαυμαστό κόσμο του Διαδικτύου, με αποτέλεσμα να τα κάνει όλα γης μαδιάμ! Η συνέχεια τέλη Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, απολαύστε τα trailers.

Ας περάσουμε τώρα στα φρέσκα. Βγήκε το trailer του τρίτου και τελευταίου HOW TO TRAIN YOUR DRAGON, με υπότιτλο THE HIDDEN WORLD. Η μυστηριώδης εμφάνιση ενός θηλυκού Light Fury δράκου, που ήταν η ράτσα του Toothless, ο οποίος υποτίθεται πως ήταν ο τελευταίος της ράτσας του, οδηγεί στην ανακάλυψη μίας ουτοπίας σπάνιων δράκων, η οποία όμως συνοδεύεται και από τον ερχομό του μεγαλύτερου κυνηγού δράκων. Η συνέχεια τον Μάρτιο του 2019, στις σκοτεινές αίθουσες.

Μετά από δέκα χρόνια “in the making”, το ANOTHER DAY OF LIFE έκανε πρεμιέρα, εκτός συναγωνισμού, στις Κάννες, και θα ακολουθήσει προβολή στο φεστιβάλ του Annecy, που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες. Πρόκειται για μία ταινία βασισμένη στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Πολωνού βετεράνου πολεμικού ανταποκριτή και δημοσιογράφου, Ryszard Kapuściński, ο οποίος είχε καλύψει 27 πραξικόπηματα και εξεγέρσεις παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Σκηνοθέτης είναι ο Ισπανός Raúl de la Fuente, που πρόσφατα είχε κερδίσει υποψηφιότητα στα Όσκαρ, σε συνεργασία με τον Πολωνό Damian Nenow, και έχουν κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον κράμα CG animation με ντοκιμαντέρ. Μέχρι να ανακοινωθούν επίσημες ημερομηνίες προβολών εκτός φεστιβάλ, δείτε το trailer.

Τέλος, κυκλοφόρησε το trailer για το sequel του THE LEGO MOVIE, με τίτλο THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART. Αναμένεται με ενδιαφέρον στις σκοτεινές αίθουσες τον ερχόμενο Φλεβάρη και θα διαδραματίζεται… στο διάστημα!!!