The Walking Dead Games News

Final Season Trailer από την Telltale και character reveals από την Overkill!

Παράλληλα με τη ναυαρχίδα της Image Comics και το παγκόσμιο φαινόμενο των δύο τηλεοπτικών σειρών, το σύμπαν του THE WALKING DEAD έχει σημαντική παρουσία και στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Όμως, μέχρι σήμερα, δεν έχει κατορθώσει να δώσει στους gamers ένα καλό shooter-based game.

Η Overkill (γνωστή για το PAYDAY), σκοπεύει να το αλλάξει αυτό, με το OVERKILL’S THE WALKING DEAD, το οποίο θα είναι ένα team-based fps, με τέσσερις original χαρακτήρες και σκοπό την επιβίωση μέσα από συνεργατικό gameplay. Ο πρώτος χαρακτήρας είχε αποκαλυφθεί ότι θα είναι ο Αφροαμερικανός Aiden, μετά ήρθε η Ασιάτισσα νοσοκόμα Maya και τον προηγούμενο μήνα γνωρίσαμε τον σκληρό γερο-Grant. Τώρα, ήρθε η ώρα της εξίσου σκληρής Heather.

Παρακολουθήστε το κινηματογραφικό trailer, εν αναμονή της επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας, που τοποθετείται κάπου μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο.

Μία μέρα πριν τον Δεκαπενταύγουστο, θα ξεκινήσει ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος του THE WALKING DEAD – THE TELLTALE SERIES. Μετά από έξι χρόνια, οι περιπέτειες της Clementine, θα έρθουν σε ένα τέλος και όλες οι επιλογές μέχρι στιγμής, θα έχουν σημαίνοντα ρόλο. Απολαύστε το trailer και καλή E3!