Electronic Entertainment Expo 2018

Όλα τα σχετικά με comics ή animation trailers από την φετινή Ε3!

Μετά τα trailers των δύο παιχνιδιών του THE WALKING DEAD, σειρά έχουν τα trailers που προβλήθηκαν στο φετινό τετραήμερο της E3, του μεγαλύτερου gaming event του πλανήτη, κατά τη διάρκεια του οποίου προβάλλονται και ανακοινώνονται πολλοί και σημαντικοί μελλοντικοί τίτλοι. Εδώ όμως, θα επικεντρωθούμε σε όσα αφορούν στα games που βασίζονται σε comics ή animated ταινίες και σειρές.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με το gameplay trailer του THE WALKING DEAD της Overkill. Πρόκειται για ένα συνεργατικό, στα πρότυπα του LEFT 4 DEAD, survival shooter, με τέσσερις original χαρακτήρες, στο σύμπαν της Skybound, που θα κυκλοφορήσει σε PC, Xbox One και PS4 αρχές Νοεμβρίου.

Συνεχίζουμε με το πολυαναμενόμενο exclusive για το Playstation 4, SPIDER-MAN. Κατά τη διάρκεια του panel της Sony, προβλήθηκε 7λεπτο gameplay video, όπου βλέπουμε τον Spidey να έρχεται αντιμέτωπος με ένα incarnation των Sinister Six! Το παιχνίδι αναμένεται στις 7 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, δείτε το video.

Παραμένοντας στα comics, προβλήθηκε ένα trailer έκπληξη κατά τη διάρκεια του panel της Microsoft. Ο λόγος για το JUMP FORCE, ένα πολύ φιλόδοξο crossover fighting game με πρωταγωνιστές τους stars του Weekly Shonen Jump – βλέπε DRAGONBALL, ONE PIECE, NARUTO και DEATH NOTE! Το παιχνίδι αναμένεται εντός της επόμενης χρονιάς, για Xbox One, PS4 και PC.

H Square Enix, στο δικό της panel, πρόβαλλε το νέο trailer του εδώ και 5 χρόνια πολυαναμενόμενου τρίτου μέρους της τριλογίας του KINGDOM HEARTS. Πρόκειται για ένα fantasy action RPG, με στοιχεία hack & slash, το οποίο είναι από τα πιο διάσημα crossover games, καθότι σε κάθε νέο installment συνδυάζει χαρακτήρες από παιχνίδια της Square Enix, όπως το FINAL FANTASY, με χαρακτήρες της Disney και της Pixar! Στο KINGDOM HEARTS III θα έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένα χαρακτήρες από τις ταινίες HERCULES, FROZEN, TANGLED, TOY STORY και MONSTERS INC. Η συνέχεια στo trailer, καθώς το παιχνίδι αναμένεται στις 29 Ιανουαρίου, σε Xbox One και PS4.

Όσον αφορά στα indie games, θα βγει αργότερα μες στη χρονιά battle royale βασισμένο σε χαρακτήρες του διάσημου webcomic CYANIDE & HAPPINESS! Ο τίτλος του; RAPTURE REJECTS.

Κλείνοντας, να πούμε πως, δυστυχώς, αν και αναμενόταν κάποιο teaser ή update από τη Rocksteady (γνωστή για την πολυβραβευμένη τριλογία του BATMAN: ARKHAM) για το νέο της παιχνίδι, που μάλλον θα έχει πρωταγωνιστή τον… Man Of Steel, η εταιρεία απολογήθηκε μέσω Τwitter, επειδή δεν είχαν κάτι έτοιμο ακόμα και επιφυλάσσονται για το εγγύς μέλλον.