Flash #48

Ο εμφύλιος των Flash
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Flash #48

WriterJoshua WilliamsonArtistHoward PorterPublisherDC Comics

Στο μακρινό μέλλον, ο Wally West ανακαλύπτει την ύπαρξη των παιδιών του, πριν διαγραφούν από το timeline, με τη βοήθεια του Zoom, ο οποίος τον πείθει να προσπαθήσει να ανατρέψει την εξαφάνισή τους. Ο Wally θα τρέξει, στον δρόμο του, όμως, θα βρει τον θείο του, τον Barry Allen, που θα προσπαθήσει να τον σταματήσει.

Στο δεύτερο μέρος του “Flash War”, οι εξελίξεις της πλοκής συνεχίζονται με ραγδαίους ρυθμούς. Η σύγκρουση των δύο Flash εμφανίζει πολύ ενδιαφέρον, καθώς κανένας από τους δύο δεν παρουσιάζεται ως ο “κακός” της ιστορίας — είναι απλά δύο ανθρώπινοι χαρακτήρες που προσπαθούν να κάνουν το σωστό, έτσι όπως το αντιλαμβάνονται οι ίδιοι. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η επιστροφή του Zoom, που σίγουρα κάποιον άσο κρύβει στο μανίκι του.

Το FLASH #48 συνεχίζει χωρίς να ρίξει το επίπεδο, με τον εμφύλιο των Flash να μας κρατά σε επιφυλακή για κάθε φορά που η DC θα βγάλει καινούργιο τεύχος της σειράς.