Batman: Prelude To The Wedding: Harley Quinn vs. Joker #1

Εμφύλιες διαμάχες εν όψει του γάμου της χρονιάς!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Batman: Prelude To The Wedding: Harley Quinn vs. Joker #1

WriterTim SeeleyArtistSam BasriPublisherDC Comics

Το ότι ο Batman παντρεύεται – και το κυριότερο με την Catwoman – είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός. Και από ό,τι φαίνεται, όχι μόνο για εμάς τους αναγνώστες, αλλά και για τους υπόλοιπους χαρακτήρες της DC. Το BATMAN: PRELUDE TO THE WEDDING: HARLEY QUINN VS JOKER εξερευνά αυτή την σκοπιά, μέσα από τα μάτια του ψυχοπαθούς διδύμου.

Η Harley Quinn απαγάγει τον Joker και αποφασίζει να του στήσει την απόλυτη παγίδα θανάτου. Ο λόγος είναι απλός και συνάδει άψογα με τον χαρακτήρα της Quinn. Ό,τι δε μπορεί να ζήσει εκείνη με τον Mr. J, θα το ζήσει η Catwoman με τον Batman και είναι κάτι που δεν θέλει να χαλάσει. Πιστεύει πως είναι ένα παραμυθένιο γεγονός και θέλει να εμποδίσει τον Joker από το να πάει και να τα διαλύσει όλα.

Το τεύχος είναι γρήγορο και ιδιαίτερα απολαυστικό, καθώς έχει άφθονο χιούμορ, αλλά και δράση. Ο Joker με την Quinn είναι ένα εκρηκτικό δίδυμο και αυτή τους η σύγκρουση αναπτύσσει τους χαρακτήρες και των δυο. Μας δείχνει το πώς βλέπουν τους αντιπάλους τους, αλλά κι ο ένας τον άλλο, μέσα από έξυπνους διαλόγους και ανατροπές.