Μultiple Man #1

Ενδιαφέρον comic με όμορφο twist στο τέλος
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Μultiple Man #1

WriterMatthew RosenbergArtistAndy MacDonaldPublisherMarvel Comics

Εάν μπορούσε να περιγραφεί ο ενθουσιασμός για αυτό το τεύχος με ένα διάγραμμα, τότε αυτό θα είχε την εξής μορφή. Στην αρχή θα ξεκινούσε ψηλά (εννοώντας την στιγμή που βλέπουμε το εξώφυλλο), στην συνέχεια θα είχε χαμηλή πορεία για αρκετή ώρα, ώσπου στο τέλος θα έκανε άνοδο.

Με άλλα λόγια, η ιστορία ξεκινάει με εισαγωγή που δεν τραβάει πολύ το ενδιαφέρον, άλλα καταλήγει σε μια ανατροπή που “ανοίγει την όρεξη” για το επόμενο τεύχος.

Με άλλα λόγια, ο Jamie Mardox ήταν νεκρός για λίγο… Γιατί τώρα πια δεν είναι. Αλλά θα είναι πάλι, αν συνεχίσει να σκοτώνει τον εαυτό του, προσπαθώντας να σιγουρευτεί ότι δεν πεθαίνει. Για να μην μπερδευόμαστε, στην προσπάθειά του να μην πεθάνει, ο Jamie σκόνταψε πάνω σε μια απειλή ακόμη μεγαλύτερη και από τον ίδιο τον θάνατό του, και η εξουδετέρωσή της μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση που επικρατεί. Άραγε, ο Jamie Mardox μπορεί να σώσει τον κόσμο από τον εαυτό του; Τώρα, οι X-Men είναι εκνευρισμένοι με αυτόν και μια μυστηριώδης νέα ομάδα εχθρών, που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, έχει κάνει την εμφάνιση της.

In a nutshell: Ενδιαφέρον comic με όμορφο twist στο τέλος. Αναμένουμε την συνέχεια του επόμενου τεύχους.