Το Firefly Επιστρέφει Σε Μορφή Comic

Το Νοέμβριο από την Bοom! Studios

Η σειρά FIREFLY του Joss Whedon μπορεί να ακυρώθηκε γρήγορα, όμως ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ένα ολόκληρο franchise, το οποίο θα συνεχίσει να μεγαλώνει, καθώς η BOOM! Studios αγόρασε τα δικαιώματα από την Dark Horse κι ετοιμάζει ένα νέο comic.

Ο Greg Pak έχει ξεκινήσει να γράφει το σενάριο, το σχέδιο έχει αναλάβει ο Dan McDaid, ενώ ο Whedon θα έχει συμβουλευτικό ρόλο και θα επιβλέπει την πορεία της ιστορίας, η οποία, όπως έγινε γνωστό, θα εστιάσει στο Unification War και στη σχέση των Mal και Zoe.

Η Jeanine Schaefer, editor της BOOM! Studios, δήλωσε “Το FIREFLY κατάφερε να μιλήσει σε πάρα πολλούς ανθρώπους, λόγω της θεματολογίας του, αλλά και λόγω του τρόπου που οι χαρακτήρες εμπλέκονταν μέσα σε αυτή, και αυτά τα θέματα είναι ακόμη πιο επίκαιρα σήμερα… Δουλειά μας είναι να φτιάξουμε ιστορίες, οι οποίες θα είναι συναρπαστικές για τους fans που παρακολουθούν αυτούς τους χαρακτήρες από την αρχή της ιστορίας, αλλά και να προσελκύσουμε περισσότερο κοινό. Στόχος είναι να καταστήσουμε το FIREFLY μνημείο της pop κουλτούρας και να καταφέρουμε να το αναδείξουμε δίπλα στα μεγάλα sci-fi επικά αριστουργήματα που ακόμη μας μαθαίνουν πράγματα για τον εαυτό μας”.

Το νέο comic αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο, ενώ η BOOM! Studios έχει σκοπό να επανεκδώσει και διάφορους σχετικούς τίτλους που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν από την Dark Horse.