New Challengers #2

Terror from the Deep
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

New Challengers #2

WritersScott Snyder, Aaron GillespieArtistAndy KubertPublisherDC Comics

Το NEW CHALLENGERS είναι ένας από τους πιο φρέσκους τίτλους που ξεπήδησαν από το DARK KNIGHTS METAL, υπό το banner “The New Age of Heroes”, και η εντύπωση που μου άφησε το πρώτο τεύχος ήταν αρκετά θετική.

Στο δεύτερο τεύχος, οι νέοι Challengers of the Unknown βρίσκονται στα βάθη του ωκεανού, για την πρώτη τους αποστολή, που είναι να αποσπάσουν ένα αρχαίο αντικείμενο. Ε, ναι, προφανώς και θα τους επιτεθούν όλα τα τερατόμορφα πλάσματα του βυθού. Αλλά όχι μόνον αυτά… Παράλληλα βλέπουμε, σε flashbacks, τα γεγονότα που οδήγησαν τον Moses να γίνει, από αντικοινωνικός hacker, μέλος των Challengers.

Το σχέδιο είναι εγγύηση, με τον Andy Kubert στα μολύβια και τον Klaus Janson στα μελάνια να δίνουν έναν πολύ όμορφο και κλασσικό τόνο. Το NEW CHALLENGERS είναι ένας τίτλος που αξίζει την προσοχή σας και με κάνει να περιμένω το επόμενο τεύχος με ενδιαφέρον.