Asterix: Le Secret De La Potion Magique

Το trailer της δέκατης ταινίας animation του ηρωικού Γαλάτη!

Με αφορμή την παρουσία της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ, βγήκε ένα αναπάντεχο trailer. Αυτό της επόμενης ταινίας cg animation του Asterix και της παρέας του, με τίτλο ASTERIX: LE SECRET DE LA POTION MAGIQUE.

“ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ” είναι μία καινούρια ιστορία, στην οποία ο δρυΐδης Πανοραμίξ μετά από μία άσχημη πτώση από ένα δέντρο όπου προσπαθούσε να μαζέψει γκι, συνειδητοποιεί πως είναι γέρος πια και θέλει να βρει διάδοχο. Με προφανείς επιρροές από διάφορες ιστορίες της σειράς bd του Asterix, το σκηνοθετικό δίδυμο της ταινίας animation ASTERIX: LE DOMAINE DES DIEUX, το οποίο είχε έρθει στη χώρα μας και μεταγλωτισμένο με τίτλο ΑΣΤΕΡΙΞ: Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, επιστρέφει σύσσωμο. Οι Alexandre Astier και Louis Clichy, έχοντας ως studio παραγωγής την Mikros Image Animation, γνωστή από το THE LITTLE PRINCE του 2015, φιλοδοξούν να μας δώσουν την δέκατη ταινία animation του ηρωικού Γαλάτη.

Η πρεμιέρα θα λάβει χώρα στους κινηματογράφους της Γαλλίας στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ αναμένονται διεθνείς ημερομηνίες κυκλοφορίας, οπότε και θα κυκλοφορήσει και trailer με αγγλικούς υπότιτλους ή audio. Μέχρι τότε, παρακολουθήστε το ιδιαίτερο Γαλλικό trailer.