Red Hood And The Outlaws #24

Παραμένει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ανάγνωσμα
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Red Hood And The Outlaws #24

WriterScott LobdellArtistsDexter Soy, Alisson BorgesPublisherDC Comics

Έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι το RED HOOD AND THE OUTLAWS είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων τίτλος που επικεντρώνεται στην εξερεύνηση των χαρακτήρων της, φαινομενικά, παράταιρης, αλλά πολύ αγαπημένης ομάδας παρανόμων, της οποίας ηγείται ο Jason Todd. Αυτή η επιλογή οδηγεί σε ιστορίες που στόχο έχουν να αναδείξουν τις προσωπικότητες των αντι-ηρώων και τις αντιδράσεις τους σε όσα συμβαίνουν γύρω τους. Στην πιο πρόσφατη ιστορία, ο Jason έρχεται αντιμέτωπος με τον Penguin, τον οποίο κατηγορεί για τη φυλάκιση του βιολογικού πατέρα του και τις συμφορές που συνέβησαν στην οικογένειά του όταν ήταν παιδί.

Δεν υπάρχουν πολλές ιστορίες για τον Willis Todd, οπότε η εξιστόρηση της ζωής του από τον ίδιο, μέσα από τα γράμματα που έστελνε στον μικρό Jason, στο προηγούμενο τεύχος, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και οι συνέπειες γίνονται εμφανείς στο πιο πρόσφατο τεύχος. Η εμφάνιση του αδίστακτου και εκδικητικού Jason είναι ατμοσφαιρική και καθηλώνει των αναγνώστη, όπως και θα έπρεπε. Παράλληλα, η Artemis προσπαθεί μόνη της να βοηθήσει τον Bizarro και να σώσει την πόλη από την τεχνολογία που αυτός έχει κατασκευάσει και έχει στραφεί εναντίον της.

Το comic είναι επαρκώς συναισθηματικό, άγριο και καλογραμμένο, με τους τρεις χαρακτήρες να έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις. Το artwork είναι κάπως άνισο, αλλά όλες οι σκηνές του Red Hood έχουν σχεδιαστεί για να μαγνητίζουν το βλέμμα του αναγνώστη και το πετυχαίνουν. Η κατάληξη υπόσχεται ακόμη περισσότερη δράση και επιπτώσεις στην ψυχολογία των χαρακτήρων, κάτι που κάνει το RED HOOD AND THE OUTLAWS τόσο ευχάριστο στην ανάγνωση.