The Flash #50

Η σειρά μπαίνει πλέον σε νέα εποχή
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Flash #50

WriterJoshua WilliamsonArtistHoward PorterPublisherDC Comics

Χάρη στην χειραγώγηση του Hunter Zolomon, οι Flashes έσπασαν το φράγμα της Speed Force και απελευθέρωσαν δύο νέες δυνάμεις, τις οποίες καταφέρνει να ελέγξει ο Hunter. Έτσι, φορώντας την pre-Flashpoint στολή του Barry, ο Zoom ξεκινάει να τρέχει προς το Hypertime, με σκοπό να αλλάξει την πραγματικότητα. Στο κατόπι του βρίσκονται φυσικά οι Barry και Wally, οι οποίοι εκτός από το να σταματήσουν τα σχέδια του Zoom, θέλουν να μάθουν και την αλήθεια για τα παιδιά του Wally.

Το FLASH του Williamson είναι σχετικά άνισος τίτλος. Κάποιες φορές έχει ενδιαφέροντα concepts με μέτρια εκτέλεση, ενώ άλλες συμβαίνει το αντίθετο. Το φινάλε του “Flash War” δικαιώνει καθαρά, λόγω του βάρους που κουβαλάει για τους fans που θέλουν να δουν την ολική επαναφορά του παλιού continuity, αλλά και για τους fans του Wally (και όχι μόνο, αλλά πάμε σε spoiler μονοπάτια).

Τώρα που ξέρουμε ποιος είναι ο fastest man alive, τώρα που τα κρυμμένα συναισθήματα της Flash Family έχουν αναδειχτεί στην επιφάνεια, τώρα που το lore της Speed Force επεκτείνεται, η σειρά θα μπει σε νέα εποχή. Καλή ή κακή, θα δείξει, από το πως θα το χειριστεί το team των Williamson και Porter.