San Diego Comic-Con 2018

Πληροφορίες και trailers από το panel του CW

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος το The CW έκανε πρεμιέρα τα trailers όλων των επερχόμενων κύκλων των υπερηρωικών τηλεοπτικών σειρών της DC.

O Arrow θα προσπαθεί να επιβιώσει στη φυλακή, ενώ ένας αδίστακτος vigilante σπέρνει το χάος στη Star City, η κόρη του Flash έχει έρθει από το μέλλον και μαζί της έχει φέρει “ένα μεγάλο λάθος”, οι Legends μπλέκουν με μαγικά πλάσματα και η Supergirl καλείται να αντιμετωπίσει ταυτόχρονια μία εξωγήινη εισβολή και τον εθνικιστή Agent Liberty, ενώ στη σειρά καταφθάνουν ο αντι-ήρωας Manchester Black και η Nia Nal/Dreamer, που θα την υποδύεται η Nicole Maines και θα είναι ο πρώτος transgender υπερήρωας στην τηλεόραση. Τέλος, επιστρέφει και ο Black Lightning, με βασικό villain τον Painkiller.

Η σεζόν αρχίζει με το THE FLASH, στις 9 Οκτωβρίου, ακολουθούμενο από το BLACK LIGHTNING. Στις 14 Οκτωβρίου ξεκινάει το SUPERGIRL, στις 15 το ARROW και στις 22 το LEGENDS.

Επίσης, το crossover της ερχόμενης σεζόν, θα έχει άμεση σχέση με την… Batwoman, προορίζεται για Δεκέμβρη με Γενάρη και οι εμπλεκόμενες σειρές θα είναι όλες οι παραπάνω. Απολαύστε το teaser trailer του, ενώ ακόμα εκκρεμεί η απόφαση σχετικά με το πιλοτικό επεισόδιό της…