San Diego Comic-Con 2018

Video game trailers

Κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con, προβλήθηκαν δύο trailers από επερχόμενα games βασισμένα σε τίτλους της DC και Marvel, αντίστοιχα.

Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο Lego DC Super-Villains της TT Games, το οποίο όντως θα κάνει αφηγηματική χρήση του FOREVER EVIL. Κυκλοφόρησε νέο official trailer, στο οποίο βλέπουμε πως ο χαρακτήρας που θα χειριζόμαστε θα είναι μοναδικός, φτιαγμένος από τον ίδιο τον παίκτη, για πρώτη φορά, καθότι αυτό συνηθιζόταν μονάχα στο free play mode στα προηγούμενα Lego games. Το παιχνίδι αναμένεται στις 16 Οκτωβρίου, οπότε και θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, PC, αλλά και Nintendo Switch.

Όσον αφορά τη Marvel, κυκλοφόρησε story trailer για το SPIDER-MAN της Insomniac Games, για το οποίο είχαμε δει πρώτη φορά trailer το 2016 στην Ε3 και στη φετινή E3 είχε προβληθεί εκτενές gameplay video. Το story trailer ρίχνει λίγο παραπάνω φως στην ιστορία του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τη Silver Sable. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά για το PlayStation 4. Μέχρι τότε, εντρυφήστε στο πολύ ενδιαφέρον και ατμοσφαιρικό trailer.