San Diego Comic-Con 2018

Animation trailers

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, προβλήθηκαν σε διάφορα panels, trailers από επερχόμενες ταινίες και σειρές animation. Σταχυολογώντας, πάμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Η Disney έκανε τη μεγάλη έκπληξη και ανακοίνωσε, μέσω trailers, επιλογικό κύκλο για το STAR WARS: THE CLONE WARS! Θα αποτελείται από 12 επεισόδια και θα είναι ο έβδομος. Αναμένουμε ακριβή ημερομηνία, ώστε να δούμε, για μία τελευταία φορά, να επιστρέφουν εικονικοί χαρακτήρες της σειράς, όπως η Ahsoka Tano και ο Captain Rex.

Κατά τη διάρκεια του panel της Disney, προβλήθηκε κι επίσημα το trailer του MARVEL RISING: SECRET WARRIORS, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί μία ομάδα με διάσημα θηλυκά μέλη. Πρόκειται για ένα team-up της Captain Marvel με τις Squirrel Girl, Ghost-Spider (παλιότερα γνωστή ως Spider-Gwen), Ms. Marvel και Quake (ναι, η γνωστή Quake από το AGENTS OF S.H.I.E.L.D.), ενώ επιβεβαιώθηκε πως η σειρά θα βασιστεί αρκετά στο AGENTS! Η πρεμιέρα θα γίνει το φθινόπωρο και κύριο target group θα είναι κορίτσια και νεαρές κοπέλες.

Ας περάσουμε στο panel του Netflix. Πλησιάζουμε στο τέλος της σειράς VOLTRON: LEGENDARY DEFENDER και προβλήθηκε το trailer του 7ου κύκλου, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος νωρίτερα από το αναμενόμενο. Τα επεισόδια θα ανεβούν στις 10 Αυγούστου και μετά απομένουν ακόμη ένας ή δύο κύκλοι. Δείτε το trailer μονάχα εάν ε’ιστε up to date στην παρακολούθηση της σειράς, λόγω εκτεταμένων spoilers.

Στο ίδιο panel, προβλήθηκε το πολυαναμενόμενο trailer του νέου project του Matt Groening (THE SIMPSONS, FUTURAMA), DISENCHANTMENT! Θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου στο Netflix, με τα πρώτα δέκα επεισόδια, ενώ άλλα δέκα θα ακολουθήσουν σε μελλοντική ημερομηνία. Παραγωγός studio είναι το Rough Draft Studios (FUTURAMA) και η κωμικός Abbi Jacobson θα δανείζει τη φωνή της στην πρωταγωνίστρια, πριγκίπισσα Bean, ο Nat Faxon θα είναι το τσαμπουκαλεμένο ξωτικό Elf και ο κωμικός Eric Andre, η Luci, η προσωπική δαίμονας της Bean. Θα τους πλαισιώνουν οι φωνές των John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding και Lucy Montgomery.

Επίσης, προβλήθηκε το trailer ενός original project, από τον σεναριογράφο του AVATAR: THE LAST AIRBENDER, Aaron Ehasz, ονόματι THE DRAGON PRINCE. Τα πρώτα επεισόδια της, ομολογουμένως, ενδιαφέρουσας αυτής σειράς, θα είναι διαθέσιμα στις 14 Σεπτεμβρίου. Η επική αυτή ιστορία θα αφορά δύο πρίγκιπες που προσπαθούν, μέσω μίας ανίερης συμμαχίας με ένα ξωτικό ασασίνο, να φέρουν την ειρήνη πίσω στις πατρίδες τους.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του panel της Nickelodeon, προβλήθηκε νέο trailer της νέας 2D animated σειράς των Τeenage Μutant Νinja Τurtles, με τίτλο RISE OF THE TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES. Πρόκειται για μια φρέσκια οπτική στην ιστορία, με επιρροές από τα αρχικά comics, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 17 Σεπτεμβρίου.