Hawkman #2

Αξίζει την προσοχή σας!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Hawkman #2

WriterRobert VendittiArtistBryan HitchPublisherDC Comics

Ο Hawkman έχει σίγουρα την πιο μπερδεμένη ιστορία από όλους της ήρωες της DC. Αν και ο Geoff Jones, παλιότερα, κατάφερε να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, το reboot του New 52 και όσα ακολούθησαν, επανέφεραν το μπάχαλο που ίσχυε μέχρι τότε. Τώρα, η DC αποφάσισε να ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα μέσα από ένα καινούργιο comic.

Στο πρώτο τεύχος, μετά από ένα ταξιδάκι στην Ελλάδα, ο Hawkman ανακάλυψε ότι μετενσαρκώνεται οπουδήποτε μεταξύ χώρου και χρόνου, με αποτέλεσμα να έχει ζήσει πολλές ζωές σε διάφορους πλανήτες. Επόμενη στάση, το Βρετανικό Μουσείο, όπου ο Carter μεταφέρεται στο παρελθόν κι έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του, καθώς αναγκάζεται να παλέψει με τον Βασιλιά Khufu. Η μάχη θα του αποκαλύψει το σημείο που βρίσκεται ένας χάρτης, ο οποίος θα τον οδηγήσει στον επόμενο προορισμό του.

Το δεύτερο τεύχος του HAWKMAN είναι εξίσου καλό με το πρώτο, καθώς ο Venditti εστιάζει αρκετά στο αρχαιολογικό background του χαρακτήρα, ενώ παράλληλα στήνει μια ιστορία που σε κάνει να ανυπομονείς για τη συνέχεια. Παράλληλα, ο Hitch, μετά το Βατερλό της JUSTICE LEAGUE, εδώ δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Δεν σας κρύβω ότι είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα σειρά, καθώς ο χαρακτήρας, μετά από καιρό, φαίνεται να είναι σε καλά χέρια. Ας ελπίσουμε ότι οι χαμηλές, μέχρι τώρα, πωλήσεις δεν θα οδηγήσουν σε κάποια ακύρωση, καθώς το HAWKMAN αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. Δώστε του μια ευκαιρία και νομίζω δεν θα απογοητευτείτε!