Harley Quinn #46

Deadpoolισμός
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Harley Quinn #46

WriterSam HumphriesArtistJohn TimmsPublisherDC Comics

Η Harley Quinn παραμένει στην υπηρεσία της Granny Goodness , οπότε συνεχίζει να σπέρνει τον τρόμο, να καταστρέφει τους εχθρούς της Apokolips και να καγχάζει “Darkseid Is” (χωρίς καν να κατανοεί τη βαρύτητα των λέξεων). Παρ’ όλα αυτά, επειδή η Harley είναι… η Harley, σύντομα θα εκνευρίσει τον εργοδότη της, οπότε τότε θα αρχίσει να τα βρίσκει σκούρα.

Η DC, τα τελευταία χρόνια, έχει αρχίσει να πειραματίζεται με μια πιο ηρωική βερσιόν της Harley Quinn, απομακρύνοντας την από το ρόλο της ως δεξί χέρι του Joker και μετατρέποντάς την περισσότερο σε μια ηρωική εκδοχή του Deadpool. Στο τεύχος #46, λοιπόν, έχουμε πολύ χιούμορ, πολύχρωμες και ελαφρώς χαζοχαρούμενες περιπέτειες και αρκετά γκρεμίσματα του fourth wall. Το comic είναι ευχάριστο και συμπαθητικό ως ανάγνωσμα, καθώς η ιστορία του προχωράει γρήγορα, υπάρχει περιστασιακά σασπένς, και σε γενικές γραμμές, οι αστείες καταστάσεις και οι ατάκες φτιάχνουν τη διάθεση.

Με λίγα λόγια, το HARLEY QUINN #46 είναι ένα πολύ διασκεδαστικό κομιξάκι και ό,τι πρέπει για να περάσει ευχάριστα η ώρα.