Batman Beyond #22

Αγωνία, μυστήριο και ένα πολύ δυνατό cliffhanger
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Batman Beyond #22

WriterDan JurgensArtistWill ConradPublisherDC Comics

Αυτό που πάντα με εντυπωσίαζε από το σύμπαν του BATMAN BEYOND, ήταν η στολή του πρωταγωνιστή, η οποία σίγουρα μου άρεσε πολύ περισσότερο από τις ιστορίες του. Όμως, το τεύχος #22 της πιο πρόσφατης σειράς, μου επιφύλασσε μια έκπληξη. Ήταν ένα τεύχος με ελάχιστη δράση, που όμως έδινε έμφαση στο μυστήριο και το σασπένς.

Όλη η πόλη έχει στραφεί εναντίον του Batman και κανείς δεν ξέρει γιατί. Ο Bruce Wayne, θέλοντας να τον βοηθήσει, στέλνει τον νέο Robin, στον οποίο πρώτα δίνει μια καινούργια στολή. Παράλληλα, τον επισκέπτεται ένας παλιός γνωστός του, και το μυστήριο πυκνώνει.

Το τεύχος έχει αγωνία και μυστήριο, καθώς κανείς δεν ξέρει, ούτε μπορεί να φανταστεί, γιατί όλη η πόλη θέλει να λιντσάρει τον Batman. Η αποκάλυψη στο τέλος, γίνεται με έναν ανατριχιαστικό και σχεδόν horror τρόπο, φανερώνοντάς πως πίσω από όλα κρύβεται ο Scarecrow (δεν είναι spoiler – τον δείχνει στο εξώφυλλο). Έτσι, μένουμε ένα πολύ δυνατό cliffhanger, αλλά και θέλοντας να δούμε περισσότερο τη νέα, γαμάτη στολή του Robin.