Adventures Οf Τhe Super Sons #2

Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Adventures Οf Τhe Super Sons #2

WriterPeter J. TomasiArtistCarlo BarberiPublisherDC Comics

Tα σούπερ παιδιά συνεχίζουν ακάθεκτα την ηρωική τους πορεία σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και άνω του μετρίου comics της DC, χάρη στο ταλέντο του Peter Tomasi και στην μοναδική χημεία του Damian με τον Jon. Στο δεύτερο comic της σειράς, ο Robin και ο Superboy έχουν να αναμετρηθούν με μια εφηβική version της Legion of Doom, της οποίας ο αρχηγός παρουσιάζεται αμείλικτος και προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, όπως και ο Lex Luthor που τον ενέπνευσε. Όμως, δεν έχει υπολογίσει την απρόβλεπτη φύση και την ανυποταγή του Joker Junior, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει τον Superboy και τον Robin να ξεφύγουν από τα χέρια του Rex και της ομάδας του.

Οι αναφορές σε ιστορίες της μετά Crisis εποχής, σε συνδυασμό με την εμφάνιση μιας μοντέρνας
και άκρως ενδιαφέρουσας Legion of Doom, είναι αρκετές να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες της DC, ενώ η σωστή απόδοση των δύο πρωταγωνιστών είναι δεδομένη
όταν τους γράφει ο Τοmasi. Το artwork του Carlo Burberi είναι επίσης χαριτωμένο και απόλυτα ταιριαστό με την ιστορία, αναδεικνύοντας την παιδικότητα που πρέπει να έχει ένας τέτοιος τίτλος.

Ο Damian και ο Jon έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια από τις καλύτερες φιλίες στο κόσμο των υπερηρωικών comics μέσα σε λίγα χρόνια και είναι απόλαυση να τους βλέπει κανείς να εμπλέκονται σε διάφορες περιπέτειες, προσπαθώντας να χαράξουν τη δική τους πορεία στο κόσμο της DC. Είτε έφηβος είτε μεγαλύτερος, μονό καλά μπορεί κανείς να περάσει διαβάζοντας το ADVENTURES OF THE SUPER SONS.