Trailer Για Το Mobile Suit Gundam NT

Το επόμενο anime της ναυαρχίδας των mecha anime!

Ανακοινώθηκε, μέσω νέου trailer, η πρεμιέρα της νέας ταινίας anime του επερχόμενου τίτλου στο franchise κολοσσό που ακούει στο όνομα MOBILE SUIT GUNDAM.

Ο λόγος για το MOBILE SUIT GUNDAM NT, ή αλλιώς NARRATIVE, το οποίο θα εκτυλίσσεται στο ύστερο Universal Century και συγκεκριμένα ένα χρόνο μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του επικού MOBILE SUIT GUNDAM UNICORN, δηλαδή το σωτήριο έτος UC 0097. Το GUNDAM NT θα προετοιμάσει το έδαφος για το project που θα οδηγήσει στο έτος 0100 και αναμένονται κοσμοϊστορικές αλλαγές, εν όψει του εορτασμού των 40 ετών του franchise, το 2019!

Το franchise, σε μία εποχή που τα mecha anime έχουν σημειώσει σημαντική πτώση, εξακολουθεί να ανεβαίνει κλίμακες, όπως μας απέδειξε πρόσφατα με την ανακοίνωση live-action ταινίας, σε παραγωγή της Legendary, καθώς και με την ολοκλήρωση του εξαμερούς MOBILE SUIT GUNDAM: THE ORIGIN, το οποίο αποτελεί ιδανικό εφαλτήριο για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την κλασική ιστορία του MOBILE SUIT GUNDAM που λαμβάνει χώρα στο timeline του Universal Century.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου, οπότε αναμένεται στον Δυτικό κόσμο προς τις γιορτές.