Comicdom Bazaar

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Impact Hub Athens!

Όπως όλοι γνωρίζετε, εδώ στο Comicdom μας αρέσει να υποδεχόμαστε κάθε νέα σεζόν με events! Και ένα από αυτά, φυσικά, είναι το καθιερωμένο και πολυαγαπημένο Comicdom Bazaar!

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, είτε είστε απλός αναγνώστης που αναζητά κάτι ενδιαφέρον να διαβάσει, είτε φανατικός συλλέκτης που ψάχνει μανιωδώς για να συμπληρώσει τα κενά στη συλλογή του, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε τον υπέροχο και πλήρως κλιματιζόμενο χώρο του Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, δύο λεπτά από το Μετρό στο Μοναστηράκι).

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, αλλά και πάρα πολλά ελληνικά, manga, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers και πάσης φύσεως collectibles, σας περιμένουν! Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας (αλλά και οι οικονομικές σας δυνατότητες), θα βρείτε κάτι που θα αξίζει να το ανακαλύψετε.

Στο Comicdom Bazaar θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και collectibles, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια! Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή ψωνίστε δώρα για φίλους.

Comics για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια. Το εννοούμε!

Facebook Event

Φορέστε, λοιπόν, το πιο όμορφο χαμόγελό σας και επισκεφθείτε, είτε μόνος είτε με παρέα, τον υπέροχο και δροσερό χώρο του Impact Hub Athens, συνδυάζοντας την φθινοπωρινή/καλοκαιρινή βόλτα σας με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics για εσάς και τους φίλους σας. Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα σας περιμένουν από το πρωί, με ευχάριστη διάθεση και πολλά, μα πάρα πολλά, comics! Αν δεν μας πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω gallery και πάρτε μια ιδέα για τα comics που θα διατίθενται προς πώληση!

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως πωλητής στο Comicdom Bazaar και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar). Υπάρχουν ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις, οπότε βιαστείτε.