Supergirl #22

Αναζητώντας απαντήσεις
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Supergirl #22

WriterMarc AndreykoArtistKevin MaguirePublisherDC Comics

Το προηγούμενο τεύχος του SUPERGIRL κατάφερε μετά από πάρα, μα πάρα πολύ καιρό να μου κινήσει το ενδιαφέρον για τον τίτλο. Η ιστορία έχει να κάνει με την προσπάθεια της Kara να μάθει όσες το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον Rogol Zaar και τη μοίρα του Krypton. Και ποιοι είναι αυθεντίες στην ιστορία του σύμπαντος; Οι Green Lantern Corps, φυσικά!

Στο τεύχος #22, η Kara φτάνει στον Mogo, παρέα με τον πιστό της Krypto, για να ερευνήσει τα αρχεία των Green Lantern Corps. Και μπορεί οι Green Lanterns να έχουν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν, τα πράγματα θα πάρουν, όμως, μια πολύ διαφορετική τροπή, όταν η Supergirl μπουκάρει ύπουλα στα αρχεία, κρατώντας το γιγαντιαίο τσεκούρι του Rogol Zaar!

Μπορεί η ιστορία να μην προχώρησε πολύ στο συγκεκριμένο τεύχος, το φινάλε του, όμως, μας προετοιμάζει για μεγάλες αποκαλύψεις. Ίδωμεν…