Έρχεται Το My Hero Academia Season 4

Ανακοινώθηκε νέος κύκλος!

Μόλις ολοκληρώθηκε, με το 25ο επεισόδιο, ο τρίτος κύκλος του BOKO NO HERO ACADEMIA, αγγλιστί MY HERO ACADEMIA, ο οποίος έφερε τα πάνω-κάτω και ο δημιουργός του δε σκοπεύει να μας αφήσει σε χλωρό κλαρί.

Ο τρίτος κύκλος κάλυψε τα story arcs “Forest Training Camp” και “Pro Hero Provisional License Exam” και στο aftermath τους μας εισήγαγε νέους χαρακτήρες που θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στον επόμενο κύκλο, ο οποίος πιθανολογείται για του χρόνου, χωρίς να έχουμε ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία.

Μέχρι τότε, αναμένουμε την ταινία, η οποία κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ, με τίτλο MY HERO ACADEMIA: THE TWO HEROES, που τοποθετείται χρονολογικά ανάμεσα στον δεύτερο και τρίτο κύκλο και είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα εισαγωγικό επεισόδιο στη σειρά, στον τρίτο κύκλο. Ο λόγος, φυσικά, για το αφασία special 20ο επεισόδιο, που είχε τίτλο SPECIAL EPISODE: SAVE THE WORLD WITH LOVE! και μας άφηνε με τον All Might να πηγαίνει μαζί με τον Midoriya στην I-Expo στο I-Island, όπου θα λαμβάνει χώρα η ταινία.

Με αφορμή, λοιπόν, την επιτυχή συμπλήρωση του τρίτου κύκλου, την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας αλλά και την ανανέωση της σειράς, ο δημιουργός του manga, Kōhei Horikoshi, ανέβασε και ένα πολλά υποσχόμενο σκίτσο στο twitter του: