Edge Of Spider-Geddon #4

Did you hear of the tragedy of Norman Osborn, the Spider-Man?
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Edge Of Spider-Geddon #4

Writer/ArtistAaron KuderPublisherMarvel Comics

Το EDGE OF SPIDER-GEDDON συνεχίζεται, με το τέταρτο τεύχος να μας ταξιδεύει σε μια παράλληλη πραγματικότητα, στην οποία ο Spider-Man είναι ο Norman Osborn. Σε αυτόν τον κόσμο, όμως, παρά την περίεργη αλλαγή ρόλων, η έχθρα Osborn-Parker εξακολουθεί να υπάρχει και τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, όταν ανακατεύεται και ο Harry στην υπόθεση…

Το event SPIDER-GEDDON επιλέγει να κινηθεί πολύ παρόμοια με το πρόσφατο DARK NIGHTS: METAL, επιλέγοντας να ιδρύσει μια μικρή spin-off σειρά (το EDGE OF SPIDER-GEDDON), για να παρουσιάσει διάφορους χαρακτήρες που θα συμμετάσχουν στη βασική ιστορία. Το τέταρτο τεύχος του EDGE καλείται να πλέξει άμεσα τον θρύλο του Norman-Spidey, κάτι που κάνει γρήγορα, απλά και με πολλή δράση. Η δουλειά του είναι να παρουσιάσει πολύ απλοϊκά έναν χαρακτήρα, χωρίς να κουράσει, πράγμα που καταφέρνει επιτυχώς.

Είναι ανούσιο; Ναι, είναι. Είναι γρήγορο και διασκεδαστικό; Ναι, είναι. Αξίζει να το αγοράσετε; Όχι, καθώς δεν είναι απαραίτητο για την κατανόηση της κεντρικής πλοκής της βασικής σειράς. Με λίγα λόγια, διαβάστε το μόνο αν είστε πολύ μεγάλος fan του SPIDER-GEDDON.