Action Comics #1003

Για Bendis, καλό είναι
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Action Comics #1003

WriterBrian Michael BendisArtistYanick PaquettePublisherDC Comics

Δεν έχω γράψει ιδιαίτερα για το run του Bendis στους super titles (κυρίως επειδή είναι ψιλοτραγικό), αν και (είμαι αρκετά μαζόχας ώστε να) το παρακολουθώ ανελλιπώς. Παραδόξως, το ACTION COMICS #1003 δεν είναι ένα κακό τεύχος.

Ίσως να βοηθάει το γεγονός ότι ο Superman (το characterization του οποίου δεν πετυχαίνει ο Bendis ούτε με σφαίρες) δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε, το μεγαλύτερο μέρος της παρουσίας του το περνάει σφαδάζοντας στα πατώματα του Daily Planet, μετά την επαφή του με τον Κρυπτονίτη που έχει αποκτήσει η μυστηριώδης συνάδελφός του, Robinson Goode. Προς βοήθεια του Clark θα προστρέξει το φιλαράκι του, ο Batman.

Δεν έχω να πω πολλά παραπάνω για το τεύχος. Όπως καταλάβατε και από τον υπότιτλο αυτού του review, αν θα έπρεπε να συνοψίσω την κριτική μου σε μία φράση, αυτή θα ήταν “για Bendis Superman δεν είναι κι άσχημο”.