New York Comic-Con 2018

Όλα τα live action trailers!

Εν αντιθέσει με το περσινό Con, φέτος το New York Comic-Con κατάφερε να ανέβει σκαλοπάτια και αυτό φάνηκε και από την πληθώρα trailers. Προτού προχωρήσουμε, να επισημάνουμε ότι δεν προβλήθηκε trailer για το επερχόμενο HELLBOY, που αναμένεται τον ερχόμενο Απρίλιο, όμως έκανε πρεμιέρα το παραπάνω εκπληκτικό poster/banner.

Ξεκινάμε με μεγάλη οθόνη και το extended, πεντάλεπτο trailer του AQUAMAN. Προσοχή σε ενδεχόμενα spoilers, ενώ η ταινία αναμένεται στη χώρα μας στις 20 Δεκεμβρίου. Όλα τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα μετά το JUSTICE LEAGUE και ο Jason Momoa υποδύεται άλλη μια φορά τον Jason Curry/Aquaman, ο οποίος πηγαίνει να διεκδικήσει τον θρόνο της Ατλαντίδας, προκειμένου να σώσει τον κόσμο, σε σκηνοθεσία James Wan (SAW, THE CONJURING).

Συνεχίζουμε με τα trailers της μικρής οθόνης και το νέο trailer του DEADLY CLASS. Είχαμε δει το πρώτο στο San Diego Comic-Con, και οι αδερφοί Russo σκηνοθετούν μία πολύ edgy ιστορία ενός παιδιού που μεγάλωσε στους δρόμους, αλλά πλέον σπουδάζει στη σχολή των πιο επικίνδυνων δολοφόνων του πλανήτη. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα Ιανουαρίου, στο Syfy.

Αυτόν το μήνα είναι το Haloween και ποιός καλύτερος τρόπος για να το γιορτάσει κανείς, από το CHILLING ADVENTURES OF SABRINA του Netflix; Νέο trailer, που υπόσχεται πολλά, και η αναμονή θα λάβει τέλος στις 26 Οκτωβρίου. Το πρώτο trailer μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Σε περίπου δύο εβδομάδες, βγαίνει στο Netflix και ο τρίτος πλην πολυαναμενόμενος κύκλος του DAREDEVIL. Μαζί του επιστρέφει και ο Kingpin, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και ο Bullseye, σε ένα story που θα είναι εμπνευσμένο από το κλασικό “Born Again”. Τα λόγια περιττεύουν, απολαύστε.

Για το τέλος, κάτι παντελώς διαφορετικό και αναπάντεχο. Είχε επιβεβαιωθεί πρόσφατα η μεταφορά στη μικρή οθόνη του comic THE BOYS, των Garth Ennis και Darick Robertson, για λογαριασμό της Amazon Prime. Και ήρθε η ώρα για το πρώτο teaser trailer, το οποίο υπόσχεται πολλά. Η σειρά αναμένεται κάποια στιγμή εντός του 2019.